Thursday, 6 October 2011

lawatan ke wilayah persekutuan da mahkamah syariah di alor star

salam kawan2..hehehe...hary nyh aku bosan lah...hehehe..xtau nak wat ape...jd da bosan niyh aku pon nk mengupdate blog aku niyh..hehehehe.....

kawan2 nak tahu hari niyh kelas kami DPB3A wat lawatan ke wilayah persekutuan n mahkamah syariah kat alor star jew...hehehe...walaupon dekat tp sonok lah...hehehe..mcm kat putrajaya..hahaha....kami semua bertolak dari POLIMAS dalam jam 8.30 a.m...huhuh...sampai di sana dalm koi 9 lah kot..huhu..aku xtahu pon sampai koi bape...xtngok jam pon...kihkihkih......sampai sahaje di sana...wau!!!aku terpegun beb....hahah..walaupon da setahun setengah aku dok kat kedah niyh..lom pernah lagi aku pergi kesana...huhuhu....mmg teruja lah kot...hehehe.....kami sume pon masuk lah ke dalam bangunan tersebut...FUYYYOOOHHH!!!!....haahaha....best!!!hahaha....kami menunggu di ruangan lobi...hehehe..selepas itu kami dipelawa pergi ke tingkat 4 dengan menaiki kapal terbang..hahaha....cewah je....gurau2..mesti lah naik lif ya dok???hahaha....smpai di tingkat kami di tempat di satu bilik..seperti bilik mesyuarat gitu...pergghhh...mmg syok giler ah....dpt dok kat tempat mcm tuh..teruja beb wa cakp sama lu....huhuhu....mule2 kami di saji kan dengan sarapan pagi dan minuman pagi iaitu bihun goreng dan teh panas...untung lh beb..dpt sarapan free lagi.hehehe..kami di layan dengan baek.hehehe....dikesempatan yang ade aku dan kawan2 aku sempat snap picture kat lam bilik tuh..hehe...jom kite tngok eah...

hahaha...niyh aku..hehehe...amacam???ade cam pekerja opis x???hahaha..berangan sudah...hehehe.....jom2...kite tngok gmbr seterusnya..hehehe

yang nyh lak macam mane????ade cam CEO x???hahahaha.....best2...syok nye lau dpt dok kat kusi niyh lame2....hehe...  next2...

niyh kawan2 aku...hahaha...aku nak bersnap depa pon nak juga...haha...amek je lah..hehehe.....sume wat muke cun..hahaha....


hahahaha...xtau nak possing cam ne....hahahaha...bedok je lah..hehehe....yang penting comei..hahah...perasan pulok aku niyh..hahaha....

niyh pulok..gambar aku ngan ex roomate aku...hahaha......name dye siti norzaila binti md misri....

yang sebelah aku niyh pulok...name nye nurul jannah binti shuhaimi...amek ko..siap name panjang ag..hahahah.....deye jiran bilik aku...hahaha...dye wat bisnes topup kat asrama..hahaha.....hehehehe....







haaaa.....korang sume nak tahu kiteorang ade kat mane nyh???time niyh kami berada di tingkat paling atas kat bangunan tuh..huhu...best siot...hahahaha

ha....niyh lah geng2 kami ...huhuhu....DPB3A...huhuhu.....ramai kan llki...pompuan cume ade 9 orng je...tp kat dlm gmbr niyh ade 8 sbb aku ngah snap picture niyh..hehehe...sb tuh xckup 9..huhhu...lelaki pon ramai yg xade..huhuh....yang penting...dyeorang sume best!!!!huhuhu....sayang kat dyeorang sume!!huhuhu....


niyh lah mahkamah syariah tuh..huhuhu...bangunan nyh je yg aku dpt snap...bangunan ag satu tuh aku lupa nak snap lah...hehehehe...dpt snap yang niyh pon ckup lah eak..hehehehehe....
ha kwan2...itu jelah kot wat mase skarng eah...aku da xda idea lah...hehehe...laen kali kite sambong ag....owh ye...aku lupe nak bgthu kat korang....kami wat lwatan kat situ bukan suke2...tp kami sume wat lawatan sambil belajar tentang air ventilatin and air conditioning...hehehehe.....haa....bnyk gak lah yang kami tahu...sistem di stu besar tau...hahaha....ok lah kawan2...kite sambong laen kali eah...xdok ideo do nyh..hakhakhak..babai kawan2...ketemu dihary yang dan waktu yang laen...daaa~~~~~~hehehe